Eskişehir Ptt Başmüdürlüğü'nden Taşınmaz Satışı

Eskişehir Ptt Başmüdürlüğü'nden Taşınmaz Satışı

RESMİ İLAN - 2014-03-10 09:58:17

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Eskişehir'in Han İlçesi Köyiçi mevkiinde bulunan bir taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. İhale 8 Nisan'da gerçekleştirilecek. ANKARA(ANKA) - Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Eskişehir'in Han İlçesi Köyiçi mevkiinde bulunan bir taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. İhale 8 Nisan'da gerçekleştirilecek.
Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, 8 Nisan 2014 tarihinde saat 10.30'da Eskişehir'in Han İlçesi Köyiçi mevkiinde bulunan bir taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli 150 bin TL olacak. Geçici teminat miktarı ise 9 bin TL olarak belirlendi. İhale Odunpazarı-Eskişehir adresinde gerçekleştirilecek. İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odada çalışma saatleri içerisinde incelenebilecek veya ücretsiz olarak temin edilebilecek.
İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte 9 bin TL'lik geçici teminat makbuzu veya en geç ihale günü 8 Nisan 2014 saat 10.30'a kadar Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odaya teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 gün olacak. Satıştan doğacak giderler (satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler ile her çeşit vergi, resim, harç diğer mali yükümlülükler) alıcıya ait olacak. (ANKA)
(AR/ÖZK)

Günün Diğer Haberleri